wordpress stat

Mandag August 14 2017

“Lucky” Samsung Galaxy S7-rygter: Januar-lancering, dual-kamera og 4K-skærm.

10.27.2015 af · Skriv en kommentar 

Rygterne om nye flagskib kommer altid flere måneder før smartphones reelt frigives på markedet. Det er derfor ikke overraskende at vi allerede nu begynder at høre nyheder om arvtagerne til Galaxy S6. Normalt lancerer Samsung sine nye modeller i januar/februar (i år var det april), så disse tidlige rygtene antyder, at den nye smartphone muligvis ankommer tidligere end planlagt. Vore “mistanker” blev bestyrket, da ETNews (en koreansk IT-avis) annoncerede, at Samsung Galaxy S7 faktisk ser ud til at komme i januar 2016.

Er Apple årsagen til Samsungs tidlige lancering af S7?

Apple og SamsungHvorfor har så den sydkoreanske telefongigant fremskyndet datoen denne gang? Det sker jo at lanceringsdatoer skubbes, men det er normalt kun hvis producenten føler at telefonen ikke er helt klar til at møde markedet endnu. Når det gælder fremskyndelse af datoen, kan det kun betyde en ting: At man vil komme først! Samsung har indrømmet at salget af S6 og S6 Edge gik ned i tiden op iPhone 6s blev lanceret – det skete selvfølgelig fordi mange Android-brugere besluttede sig for at vente på Apples godbid, og prøve en iPhone denne gang. Januar er derfor en god måned at lancere Galaxy S7 i: Samsung vil ikke ligge alt for langt efter lanceringen af Apples iPhone 6s og 6s Plus, og derudover vil der gå lang nok tid mellem lanceringen af S7 og iPhone 7. Dermed vil der være fokus på Samsungs smartphone i længere tid, noget som selvfølgelig har en positiv virkning på salget.

Galaxy S7 – genkendeligt design og topspecifikationer?

Kodeordet “Project Lucky” (7 er et lykketal, ikke sandt?) Galaxy S7 vil uden tvivl have en række forbedringer i forhold til S6, men vi forventer ikke de helt store forandringer designmæssigt. Samsung lagde meget energi i udformningen af Galaxy S6, så det er usandsynligt at de vil forandre udseendet radikalt på deres næste model. Vi har ganske vist hørt at det nye flagskib vil få en stærkere ramme lavet af en magnesiumslegering, samt et mere holdbart skærmglas.

Samsung Galaxy S6Vil Samsung virkelig inkludere en 4K opløsning (3840 x 2160) i sin næste model? Teknologien findes naturligvis, men har man egentlig brug for en så høj opløsning i en telefonskærm? Rygterne siger at S7-skærmen kommer til at være 5.2″, hvilket betyder at en 4K-opløsning ikke ville komme til sin ret, men i stedet trække så meget strøm, at batteriet hurtigt ville løbe tør.

Nyt kamera og Force Touch-teknologi på vej

Samsung har snakket om et 20-megapixel-kamera som bruger 1.0-micron-pixels. Det betyder at kameraet vil blive betydeligt bedre sammenlignet med forgængeren, og det vil også blive mere kompakt – hvilket gør det sandsynligt at tro at S7 muligvis vil blive tyndere end S6.

Vi har også hørt at Samsung planlægger at inkludere et dobbelt-kamera i sin kommende smartphone, og at hovedfokus vil være på fotografering i dårlig belysning. En linse tager sig af farven, en anden af lysintensitet, og billederesultatet bliver dermed dobbelt så godt som hos tidligere smartphones. Nogle kilder siger, at denne teknologi ikke vil blive brugt før en eventuel S8, men uanset hvad – så ser vi frem til det!

Patent på ClearForce-teknologi

Et andet interessant rygte taler om muligheden for at den næste S-telefonen vil benytte sig af Force Touch-teknologien, præcis som i Apples enheder. Samsung vil angiveligt bruge en teknologi kaldet ClearForce. Det gør enheden trykfølsom, og i stand til at registrere hvor meget kraft der bruges ved skærmberøringen: Der bliver altså gjort forskel på et let eller et fast tryk. Måske vil ClearForce til og med blive brugt på S7’s tastatur, ihvertfald hvis vi skal tro hvad vi læser om et patent fra Korean Intellectual Property Office.

S7 clear force

Hvad med Galaxy S7 Edge og S7 Edge Plus?

Det siges at Samsung kan finde på at lancere tre nye Galaxy S-modeller næste år: S7, S7 Edge, S7 Edge Plus. Galaxy 7 vil højst sandsynligt have en flad 5,2″-skærm, S7 Edge en buet 5,2″-skærm og Plus-modellen en 5,7″-skærm. Processorerne vil også være forskellige: Ifølge SamMobile vil der blive lavet en Exynos 7422 (India), Exynos 8890 (Asia og Europa) og Qualcomm Snapdragon 820 (for Nordamerika)-variant af telefonen.

Spændende nyt, men vi råder dig naturligvis til at tage al denne information med et gran salt, indtil den er bekræftet.

Hvordan tror du at den nye Samsung Galaxy S7 kommer til at se ud?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!