wordpress stat

Mandag August 14 2017

Bliv introduceret til brilliante nye Microsoft Surface Laptop

06.22.2017 af · Skriv en kommentar 

Det er efterhånden mange mennesker, som kender til den store producent Microsoft, som kreerer utallige forskellige produkter. I mange år har de skabt alt fra computere til tablets og meget andet slags elektronik. Det er også årsagen til, at deres produkter er af en yderst høj kvalitet, da de efterhånden har fået så meget erfaring inden for det område. En af de nye produkter, du kan glæde dig til at få fat på, er den fabelagtige Microsoft Surface Laptop.
Du kan med denne udgave se frem til en masse herligheder, for Microsoft har spækket den med en masse forskellige nye funktioner, så den er blevet opgraderet yderligere fra de tidligere modeller i denne linje.
Som noget nyt er den nemlig blevet udstyret med styresystemet Windows 10 S, som er en ny og smart udgave. Ønsker man et tungere slags styresystem, vil man kunne opgradere det til Windows 10 Pro gratis senere. Dette opgradering kan være god for dem, som ønsker at downloade apps, som ikke findes i Windows Store.

Surface Laptop

Kilde: Microsoft.com

En følelse af luksus i hverdagen

Der er en masse at se frem til, hvis man vælger at anskaffe denne PC. Det er for eksempelvis ikke kun de indvendige funktioner, som gør denne maskine utrolig fantastisk. Udseende er luksuriøst og smukt, men kan som noget nyt ikke skille skærmen fra keyboardet, så du får følelsen af en laptop, som du kender den, tilbage. Ydermere kan du også benytte dig af stylus pennen Surface Pen på computerens skærm, hvilket virkelig også er med til at skille denne model ud fra mængden.
Keyboardet samt trackpadden er som noget helt nyt dækket af et materiale kaldet Alcantara, som føles utrolig blødt og nærmest silkeagtigt. Det bliver normalt vis brug på sæder i racerbiler, men synes at være den seneste trend inden for elektronikkens verden. Det kan føles en anelse underligt i starten, men hurtigt vil man opdage, at det føles fantastisk for hænderne. Ydersiden er holdt i en mat aluminium med et skinnende Windows logo.
Ydermere kan man se frem til en helt utrolig batterilevetid, da det nye styresystem, Windows 10 S, tillader det. Her kan du sagtens have en hel masse forskellige browser tabs og apps åbne hele dagen, og stadig have en femtedel strøm tilbage. Har du eksempelvis programmerne Mail, Evernote, Nextgen Reader og Word åbne fra kl 09 til 17, vil den stadig have 20% strøm tilbage.

Microsoft Surface Laptop

Kilde: Microsoft.com

En kraftig maskine i en god størrelse.

Der er dog en masse andre specifikationer, som gør den til en helt unik maskine. Skærmen er holdt i en passende størrelse på 13.5″ LCD 2256x 1504. Yderligere får man en stærk processor med kaldet Intil Core i5 eller i7 og RAM på 4, 8 eller 16GB, så den er utrolig stærk. Du kan vælge mellem 128, 256 eller 512GB hukommelse, så der er rig mulighed for at gemme alle dine filer på den, uden at du løber tør for plads. Hvis du som mange andre mennesker har din computer med dig rundt, kender du garanteret til irritationen over at bære rundt på en for tung PC. Det behøver du aldrig mere at opleve med denne model, da den fås i enten udgaven på 1.25 kg eller 1.28 kg. Det er derfor alt i alt en computer i særklasse, men ønsker du at få ekstra meget ud af den, bør du klikke ind forbi MyTrendyPhone. Du kan nemlig finde et stort udvalg af PC tilbehør, så du kan få endnu mere ud af dens smarte funktioner.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!