wordpress stat

Fredag Oktober 27 2017

Minimalistisk beskyttelse til din iPad mini – bumper

03.22.2013 af · Skriv en kommentar 

Et stadig stigende antal brugere af minitablets fra Apple, har tiltrukket mange tilbehørsproducenter, som er begyndt at lave nye etuier og covers til denne lille enhed. Skins, skærmbeskyttere og tynde covers er meget populære, fordi de giver rigtig god beskyttelse uden ekstra vægt, men i dag har MyTrendyPhone en anden slags beskyttelse til dig – iPad mini bumpers!

iPad Mini Aluminium bumper

Aluminium bumper til iPad Mini

Bumpers blev populære, da mange iPhone 4-ejere oplevede modtagelsesproblemer med deres telefoner. Apples innovative løsning af dette problem var iPhone 4 bumpers og derefter begyndte andre producenter at tilbyde bumpers til iPhone 4 og 4S (men også til andre telefonmodeller), lavet af forskellige materialer. Nu er denne slags beskyttelse tilgængelig til iPad mini!

iPad mini bumper TPU

TPU bumper til iPad mini

Uanset hvilken mobiltelefon eller tablet du bruger, vet du at kanterne på disse enheder særligt udsatte for ridser og andre skader. Og hvis du samtidig ikke kan lide at dække det smukke design på din enhed med covers og etuier, så anbefaler vi bumpers. Bumpers er designet til at dæmpe stød, beskytte kanterne på enheden og give diskret beskyttelse uden megen vægt. Bumper til iPad mini gør at alle porte og knapper er klar til brug og samtidig vil din iPad mini fortsat fremvise sin elegance, mens dener godt beskyttet mod stød. Tjek vores tilbud på bumpers til iPad mini, iPhone 4 og iPhone 5!

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!