wordpress stat

Mandag August 21 2017

MM50 iP Sennheiser headset

07.21.2011 af · Skriv en kommentar 

Sennheiser MM50 IP Headset er et apparat beregnet til iPhone-brugere. Headsettet har en indbygget mikrofon og en knap til at styre medieafspilleren. MM50 IP har en fantastisk lydkvalitet. Det giver en stærk bas og fremragende lydkvalitet til en meget lav pris.

Sennheiser MM50 IP er behageligt at bære. Den leveres med ørepropperne i tre størrelser at vælge imellem (små, mellemstore og store). Sennheiser MM50 IP in-ear-headset er lavet af sort plast med sølv detaljer. Generelt har MM50 IP en god kvalitet, men er også ganske lille, så der er ikke meget plads for bedre æstetisk finish. Men designet er ganske simpelt og overskueligt.

Sennheiser MM50 iP headset gør et godt stykke arbejde med at blokere baggrundsstøj. Sennheiser MM50 IP er et godt headset til alle, der ønsker at bruge den hele dagen. MM50 iP headset behøver ingen batterier for at betjene.

Sennheiser MM50 iP headset er perfekt til mobiltelefon-brugere, iPod-brugere, eller folk, der bare er på udkig efter et godt headset. Headsettet byder på fremragende lydkvalitet, er meget bærbart og meget billigt.

Sennheiser Bluetooth Headset MM-200

Egenskaber:
* Ørepropperne i tre størrelser
* Høj grad af støj isolation
* Meget god bas
* Indbygget in-line mikrofon med praktisk besvar / afslut-knap

* 3,5 mm mini jack
* Praktisk iPhone tilbehør til meget rimelig pris
* Fås i sort eller hvid

Pakken indeholder:
* Ørepropperne i tre størrelser (små, mellemstore og store)

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!