wordpress stat

Fredag November 24 2017

Mobile World Congress – Få et glimt af dette års top-modeller

03.09.2017 af · Skriv en kommentar 

Mobile World Congress er samlingsstedet for mobilinteresserede fra hele verden. Den store begivenhed blev afholdt i Barcelona fra den 27. februar til og med den 2. marts. Under konferencen blev sløret løftet for flere spændende lanceringer af nye smartphones, og omdrejningspunktet for dette blogindlæg vil tage udgangspunkt i LG, Huawei og Sonys seneste skud på stammen.

Blå og pink farver blandes

Kilde: mobileworldcongress.com

LG G6

Dette vidunder af en mobiltelefon var et yderst interessant samtaleemne på MWC. Størrelsen på touchskærmen hos LG G6 overgår alle forventninger. Den fås i 18:9, hvilket er en smule atypisk i forhold til en standard størrelse på 16:9. Ydermere har denne model QHD + Dolby Vision HDR, hvilket er yderst interessant at understrege, da denne funktion ikke har været brugt på tidligere mobiltelefoner.


Udover de allerede nævnte funktioner har LG G6 fået et batteri med større kapacitet, herunder 3300 mAh, en smart fingeraftryksscanner, et Android OS V7.0 Nougat styresystem, 4GB RAM og en Snapdragon 821 processor.

LG G6 på højkant med fronten forrest

Kilde: lg.com

Huawei P10

Huawei har lanceret den nye smartphone, nemlig Huawei P10. Under den verdenskendte konference blev designet, processoren, hardwaren og kameraet afsløret. Dette gik som flertallet havde forventet, og størstedelen af forgængerens funktioner og specifikationer er blevet opgraderet i den nye fantastiske model. Ydermere vil denne model være tilgængelig i 6 farvevarianter, have Android OS V7.0 Nougat styresystem, fingeraftryksscanner på forsiden af metal kabinettet og meget mere.


Under MWC fik vi belyst, at nogle af de væsentligste forbedringer er kameraet, batteriet og hukommelsen. Dual-kameraet på dette vidunder har 20MP, hvilket er en kæmpe forbedring. Batteriet er også blevet væsentligt bedre, og har nu en kapacitet på 3200 mAh, hvilket er hele 200 mAh mere end P9-serien havde. Ydermere er hukommelsen på 4GB RAM med en Kirin 960 processor.

Viser både for- og bagside af smartphonen

Kilde: GSMArena.com

Sony Xperia XZ Premium

Sony overraskede mange med udmeldingen om lanceringen af 4 nye modeller. Sony Xperia XZ Premium var en af modellerne, som ellers er en udviklet udgave af Sony Xperia XZ, som nogle betegner som den luksuriøse udgave.


Denne model har en yderst interessant touchskærm, som har samme teknologi som et Sony Bravia TV. Det er den første skærm med 4K HDR. Billedkvaliteten på Motion Eye kameraet er som de andre funktioner også blevet endnu bedre, og har nu 19MP. Kabinettet er lavet i et vandtæt design, og den indbyggede Snapdragon 835 processor har 4GB RAM. Batteriet har en kapacitet på 3230 mAh, hvilket er en forbedring på 430 mAh fra XZ Compact modellen.

Mobiltelefonen står oprejst

Kilde: anandtech.com

Disse 3 lanceringer er kun en lille brøkdel af de mange spændende nyheder der fandt sted på Mobile World Congress. MyTrendyPhone synes dog de ovennævnte modeller er særligt interessante, og vil derfor dele dem med jer. De nævnte modeller er endnu ikke til at finde på webshoppen, men bliver sat til salg inden længe under kategorien mobiltelefoner. Hvad synes I om de omtalte top modeller? Hvilken lancering synes I virker bedst og har I overvejet, at investere i en af modellerne?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!