wordpress stat

Mandag August 14 2017

Mød Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus

08.14.2015 af · 1 Comment 

Så er den lange ventetid slut, folkens—og nu kan vi alle ånde lettet op: Nu er Galaxy Note 5 her og det samme er dens mere buede fætter Galaxy S6 Edge+! De to blev afsløret, præsenteret og lovprist på eventen Galaxy Unpacked 2015 i New York torsdag, og nu vil vi fortælle jer om de nærmere detaljer. Så tag en stol, læn dig tilbage og lad os præsentere årets mest omtalte Samsung-enheder!

Note 5 og S6 Edge+: Stor, Stærk, Smuk

Samsung Galaxy S6 Edge+ og Galaxy Note 5

Når man ser på begge phablets, er der en ting der er sikker: Skærmene er større med stort S. Men Note 5 er generelt mindre og måler 153,2 x 76,1 x 7,6 mm (til sammenligning var dens forgænger Note 4’s mål 153,5 x 78,6 x 8,5 mm), mens Samsung Galaxy S6 Edge+ måler 154,4 x 75,8 x 6,9 mm. Producenten er stolt af at have forbedre Note til dens mange fans—og skærmen er stadig klar og stor uden at fylde for meget.

Den nye Note 5 er mere som S6 Edge, og er lavet af tyndere og lettere metal (ikke plastik længere!), med buede sider, der gør det markant lettere at bruge enheden. S-pennen, som har et meget skarpere design end før, gør det nemt at multitaske og lave forskellige kreative krumspring. Derudover har Note 5 også et innovativt tastaturcover, der gør at du kan se den store skærm, samtidig med at du skriver med større præcision.

S6 Edge+ er som forventet en virkelig elegant smartphone med en klar, buet 5,7 tommers skærm (nogle vil sige at det grundlæggende er en kæmpestor Galaxy S6 Edge). Det nye er, at den har en Apps Edge-funktion, som gør at du kan swipe til venstre eller højre for at finde dine yndlings-apps (det kunne du kun gøre med kontakter før på S6 Edge).

Galaxy Note 5 og S6 Edge+ Specifikationer: Hvad er nyt?

Galaxy S6 Edge Plus og Galaxy Note 5

Der er blevet spekuleret i visse funktioner i et stykke tid: Deres batterier er på 3,000mAh (mange havde håbet på mere—eller i det mindste på at batteriet kunne udskiftes); kameraerne for og bag er på 5 og 16 megapixels; begge enheder har 4GB RAM, kører Exynos 7420 octa-core processor og har Android 5.1.

Af andre spændende funktioner vil vi nævne at begge kameraer nu kan optage i 4K, og at du ikke alene kan oplade telefonerne trådløst, men også kan gøre brug af Samsung’s uhørt hurtige trådløse opladning—som er en time hurtigere end før!

Unpacked-eventen præsenterede også Samsung Pay for verden, som er Samsung’s svar på Apple Pay, der ikke kun gør at du sikkert kan betale i forretninger, der accepterer NFC, men også steder hvor de accepterer debit- og kreditkort (det er et skridt videre end Apple Pay), og gav lidt foromtale til Samsung Gear S2 snarlige ankomst.

Telefonerne vil blive sat til salg d. 21. august i Canada og USA.

Comments

One Response to “Mød Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus”
 1. Anita petersen says:

  Hej.
  Det med at man på den nye Samsung galaxy s6 edge+ kan lægge sine ynglingsapps ud på edge skærmen er også på tide.
  Mine venner som købte samsung s6 edge var rigtig skuffede over at de kun kunne bruge edge skærmen til Newsfeed og 5 favorit kontakter, når jeg på min Note 4 edge kunne lægge lige præcis de apps, mailadresser og kontakter som jeg ville på min edgeskærm.
  Kan sandelig godt forstå de føler at de har smidt penge efter noget de ikke fik.
  Men godt for dem der ventede for de for en lækker telefon…

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!