wordpress stat

Mandag August 28 2017

Ansigt til ansigt med den nye iPhone 6s, 6s Plus, iPad Pro med flere

09.10.2015 af · Skriv en kommentar 

Hold da op. Det har virkelig været et meget travlt år for Apple. På deres event i går præsenterede firmaet stolt de flotteste frugter af det sidste års hårde arbejde – et par friskbagte iPad-tablets, iPad Pro og iPad Mini 4, et nyt og forbedret Apple TV (hvor Siri har rattet) og kronjuvelen i form af to iPhones, iPhone 6s og iPhone 6s Plus. I stedet for at gemme det bedste til sidst, begynder vi her – med de to nye flagskibe fra Apple.

Apple iPhones

iPhone 6s og iPhone 6s Plus: Et kig indenfor

 

Apple iPhone 6S-familie

Når du kigger under kølerhjelmen vil du med det samme lægge mærke til at begge telefoner kører Apple’s hurtige og forbedrede 64-bit A9 chip. Det du ikke kan se, men vil opleve, er at disse smartphones kører iOS 9. Kameraerne på iPhone 6s og iPhone 6s Plus har også fået et boost, så det primære iSight-kamera har nu hele 12 megapixels og kan optage i 4K. Face Time-kameraet foran er vokset til 5 megapixels, så du kan tage skønne selfies i varme farver med Retina HD-skærmens blitz. Derudover har Apple inkluderet Live Photos, som kan forvandle dine fotos til uforglemmelige, små videoer. Lidt som de bevægelige billeder i Harry Potter. Du må indrømme, at det er temmelig cool.

3D Touch: Revolutionerende interaktion med din iPhone

Apple 3D Touch

Lad os gå videre til 3D Touch-funktionen. Rygterne var temmelig præcise – nu kan du udføre forskellige opgaver alt efter hvor hårdt du trykker på skærmen. Udover at kunne tappe, swipe og klemme, hvilket vi alle sikkert kan gøre i søvne, kan du nu også peake eller poppe. Oh oooh. Hvad betyder det? Det betyder at hvis du har travlt, kan du hurtigt se på en mail uden at åbne den. Så når du har tid, trykker du blot lidt dybere, og kommer ind i mailen. Så enkelt er det.

iPad’s nyeste indfald

iPad Pro Apple Pencil

For begyndere vil iPad Pro være kæmpestor. Den har en 12,9-tommers skærm og bredden er som iPad Air’s højde. Og når det drejer sig om ydeevne er den nye tablet hurtigere end iPad Air 2, og Apple lover at batteriet holder i op til 10 timer. En anden stor nyhed er introduktionen af Apple Pencil (undskyld, Steve!), som er en styluspen med nærhedssensor, der har en Lightning-forbindelse, så du nemt kan lade den op via iPad Pro.

Når det drejer sig om iPad mini 4, er den nærmest en meget lille Air 2. Elegant, let, tynd og med en A8-chip, der ifølge Apple kan klare selv de mest krævende apps.

De nye iPhones er tilgængelige snart og udover de almindelige guld, sølv og space grey-farver, kan du nu også få en i rødguld.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!