wordpress stat

Torsdag August 10 2017

Motorola Moto G5: Måske årets bedste budget smartphone

04.19.2017 af · Skriv en kommentar 

Lenovos unikke smartphone Motorola Moto G5 er særligt populær bland landets mange budgettelefoner. Udover den konkurrencedygtige pris er denne mobiltelefon særligt attraktiv grundet den elegante aluminiums krop, og dens banebrydende funktioner.

Moto G5 smartphone i guld

Kilde: motorola.com

Det er virkeligt lykkedes Lenovo, at differentiere sig fra budget segmentet med G5 modellen. Den er blevet mindre end de foregående modeller, og er trods en lavpris mobil blevet mere eksklusiv at se på. Ydermere fås telefonen i tre flotte farver og kommer med flere innovative forbedringer. Herunder er den blandt andet udstyret med en effektiv Snapdragon 430 processor og 3GB RAM.

Moto G5 i lunar grey

Kilde: gsmarena.com

Displayet

Den elegante Full HD touchskærm er fremstillet i høj kvalitet og tilbyder en komfortabel og behagelig oplevelse. Den er blevet en tand mindre end den forrige model G4, og har en skærmstørrelse på 5.0 tommer og en opløsning på 1080×1920 pixels. Ydermere har skærmen 16M farver og er modstandsdygtig overfor ridser.

Kameraet

Dette er en af de væsentligste funktioner hos de fleste, da kameraet hjælper med at tage det perfekte selfie, og samtidigt giver flere uforglemmelige minder. Mobiltelefonen har et bag kamera på 13MP med autofokus og LED flash, og et front kamera på hele 5MP som er ideelt til videoopkald.

Lenovo Moto G5 i sapphire blue

Kilde: theverge.com

Batteriet

Batteritiden er ligeledes en yderst interessant funktion, og ønsket blandt de fleste er ofte at denne skal have størst mulig kapacitet. Motorola Moto G5 har et Li-Ion batteri på 2800 mAh, hvilket er en lille nedgradering fra foregående model. Dog kan denne model prale af en smart TurboPower opladnings funktion, som gør det muligt at oplade batteriet hurtigt og sikkert. Dette tager ikke mere end 15 minutter og giver 6 timers batteritid.

Hukommelsen

Dette vidunder af en mobil har en indbygget intern hukommelse på op til 32GB og en RAM på op til 3GB. Udover disse fantastiske specifikationer, får du mulighed for at udvide hukommelsen ved brug af et microSD-hukommelseskort med op til 256GB.

Front og bagside af Moto G5

Kilde: gmsarena.com

Hvis I overvejer at investere i Motorola Moto G5 kan i finde den på MyTrendyPhones webshop. Det er en rigtigt god mobiltelefon taget prisen i betragtning.
Hvad synes I om denne telefon? Kunne I være interesseret I at anskaffe denne model?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!