wordpress stat

Mandag August 14 2017

MTP har fundet de nye vindere af vores april-konkurrence

05.26.2016 af · Skriv en kommentar 

Tiden er inde til at offentliggøre resultaterne af vores fantastiske månedlige konkurrence, hvor vi har uddelt to fantatiske enheder og et gavekort til vores loyale kunder og fans. Vi elsker at overraske vores kunder med gode præmier, så vi giver en ny chance til alle vores CT-medlemmer i vores maj månedskonkurrence, der lukker om 5 dage – så skynd dig! 🙂 Hvis du ikke ved hvordan du deltager, så tjek det her og deltag nu – helt gratis.

Club Trendy vinder – Lisbeth Henriksen

Tillykke Lisbeth, du har vundet en guld iPad Mini 4 WI-Fi 64 GB!

 MTP's Club Trendy vinder
“Jeg har bestilt hos MyTrendyPhone flere gange nu, og de har altid haft konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering! Jeg synes de har en supergod service og er ikke i tvivl om, at de vil behandle et problem lige så godt og professionelt.”

* Er du ikke medlem af vores Club Trendy, så besøg vores hjemmeside og bliv medlem! Bestil mens du er logget på og deltag i konkurrence automatisk.

Spørgekonkurrence vinder – Hanna Iversen

Tillykke Hanna, du har vundet en rosa guld iPhone 6s 64 GB, for du har skrevet mest interessant slogan : “MTP står også for Meget Tilfreds Publikum :-)”

 MTP's spørgekonkurrence vinder
“Endnu en gang tak for den flotte præmie, som jeg lige har modtaget.”

April’s Nyhedsbrev vinder – Jonatan Rubio

Tillykke Jonatan, du har vundet et kæmpe gavekort til €100!

MTP's nyhedsbrev vinder

Jeg har for nylig købt et iPad 3 etui hos MyTrendyPhone og kort sagt er jeg meget tilfreds. Web-sidden tilbyder højkvalitets, overkommelige produkter og hurtig levering, og derfor vil jeg gerne anbefale MTP til alle, som gerne vil anskaffe sig teknologiprægede produkter.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!