wordpress stat

Søndag August 13 2017

MyTrendyPhone belønner sine kunder! Her er de heldige vindere

09.11.2014 af · Skriv en kommentar 

MyTrendyPhone har altid været kendt for flotte præmier og konkurrencer! I dag præsenterer vi de 3 heldige vindere af Club Trendy-konkurrencen, anmelderkonkurrencen og nyhedsbrevskonkurrencen. Se hvem de er, og hvad de har vundet! 😉

 

Club Trendy-konkurrence: Samsung Galaxy S5

 

Emilio Valeri fra Italia har vundet Samsungs stærke topmodel, Galaxy S5, på 16 GB!

Vinderen af MyTrendyPhone Club Trendy konkurrence

“Jeg vil gerne takke Club Trendy for Samsung Galaxy S5. Ærligt talt er jeg er jeg rigtig glad for at jeg har vundet konkurrencen uden at jeg skulle gøre noget overhovedet*! Jeg glæder mig til at bruge min nye Samsung! Tak igen for de muligheder I giver jeres kunder!”

*Alle Club Trendy-medlemmer som har handlet hos os i løbet af den seneste måned, er automatisk med i trækningen af denne måneds præmie!

MyTrendyPhones anmelderkonkurrence: 5000 kroner

 

Vinderen af MyTrendyPhone-konkurrencen

Lena Ahlquist fra Sverige har vundet et gavekort på 5000 SEK (cirka 4050 DK).

Vinderen af MyTrendyPhone-konkurrence

 

“Jag er målløs, Jeg har altid påstået at jeg har held i kærlighed – 25-års bryllupsdag i december 🙂 – men uheld i spil!
Jeg bekræfter hermed modtagelsen af jeres mail. Jeg er lige så positiv overrasket over dette gavekort, som jeg er over den hurtige og præcise levering, som er til grund for det.”

Nyhedsbrevskonkurrence: 100 euro

 Vinderen af nyhedsbrevskonkurrencen

 

Juha Väänänen fra Finland har vundet et gavekort på 100 euro (lidt over 800 DK).

 

Vi siger tillykke til de heldige vindere, og takker alle som deltog! Husk at det kan være dig som vinder næste gang!

 

Hvordan kan du vinde flotte præmier?

 

MyTrendyPhone belønner

 

Denne måned kan du vinde et fantastisk flagskib fra Sony i Club Trendy-konkurrencen, samt mange andre overraskelser i de forskellige konkurrencer vi har forberedt. Følg os på Facebook, Twitter og meld dig til vores nyhedsbrev for at finde ud af mere! Held og lykke 🙂

 

 

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!