wordpress stat

Tirsdag Oktober 31 2017

MyTrendyPhone Danmark anbefaler billige julegaver

12.03.2012 af · Skriv en kommentar 

Vil du gerne give gaver til jul, men siger pengepungen “nej”? En gave behøver ikke at være for dyr for at vise dine kære at du elsker dem. De vil sætte pris på dine bestræbelser. Her er nogle tips til billige julegaver.

Stereo Headset fra Griffin

Griffin headset – lilla

Alle har brug for et godt headset. Her er et stereo headset fra Griffin og vi har valgt den lilla farve, men det fås også i grønt. Dette headeset passer til alle enheder med en 3,5 mm hovedtelefonkontakt. Griffin tilbyder tre forskellige størrelser til maksimal komfort.

Dashbord Smart Universal bilholder

Dashbord Smart bilholder

Prisen på denne holder vil sikkert overraske dig. Dashbord Smart Universal bilholder passer til alle mobiltelefoner, MP4-enheder, GPS, osv. Denne billige holder har en enkelt design og er let at bruge. Takket være det selvklæbende gummi holder den enheden trygt på plads og har en vigtig funktion – den er støddæmpende.

Gig Heart and Snowmen cover til iPhone 4, 4S

iPhone 4, 4S cover – Gig Heart and Snowmen

Da mange har en iPhone 4, kan iPhone 4 covers være en perfekt julegave. Dette specielle cover til iPhone 4 er specielt fordi det har julemotiver. Grundfladen er hvid med et stort hjerte og en sød snemand. Du vil kunne lide dette Gig Heart and Snowmann TPU cover til iPhone som passer til både iPhone 4 og iPhone 4S.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!