wordpress stat

Torsdag August 10 2017

Nu er klassikeren Nokia 3310 tilbage i et nyt design

03.20.2017 af · Skriv en kommentar 

Når man tænker på solide og holdbare telefoner, er det som oftest Nokia, der er det første mærke, som popper op i vores tanker. Længe har de produceret telefoner, hvoraf specielt deres første slags har sat sine spor i historien. De er nærmest blevet et ikon, for hvordan de første mobiltelefoner så ud grundet deres store popularitet.

Det er nu sytten år siden, at modellen Nokia 3310 blev sat til salg, men den er nu igen på vej tilbage. Det finske firma har nemlig besluttet sig for, at sætte den tilbage på markedet, men der er dog nogle få ændringer. Der er sket en masse inden for elektronikkens verden på sytten år. Vi har fået farveskærme, touch screen, Wi-Fi, apps, hurtigere netværk og listen kunne fortsætte derud af. Alle disse nye muligheder er de telefoner, som vi har i dag, resultatet af.

Nokia 3310 i tre forskellige farver

Kilde: phonearena.com

Hvad er nyt?

For at genskabe Nokia 3310, er det dog ikke alle de nye funktioner, som den også får. Fik den dette, ville den bare ikke være den samme. Da denne model var kendt for sit ikoniske udseende med den lille skærm og et tastatur, kan det dog ikke fjernes. Der er dog plads til forbedringer hos den gamle model, hvilket det store finske firma, som lavede telefonen, har taget til dig,

Du kan dog se frem til mange fordele ved den nye mode, så som et kurvet glas. Dette gør det nemmere at se skærmen, selv i sollys. Det kunne nemlig af og til godt være besværligt at læse på den tidligere skærm.

En anden fantastisk funktion, som den ældre model også indeholdte, var den lange batteritid. Dette har producenterne også sørget for følger med. Du kan med denne telefon have den med dig og bruge den, uden at den går ud, en hel dag. Har du den derimod bare på standby, vil dens batteri kunne være helt op til en måned.

Mange elskede også mobilen på grund af spillet Snake. Det er selvfølgelig også med i denne udgave. De fleste husker nok også, at mobilen kom i en farve, hvorefter man kunne skifte coveret ud. Nu har man muligheden for at vælge imellem fire forskellige farver, så man har lidt at vælge imellem. Det er dog ikke til at sige, om der bliver produceret nogle covers, så man kan skifte det ud med sjove mønstre, farver eller billeder.

Organge Nokia 3310

Kilde: nokia.com

Den holdbare telefon

Modellen Nokia 3310 var især kendt for at være en mobil, som kunne holde til lidt af hvert. Tabte man den, ville den ikke gå i stykker, hvad end det blot var på asfalten eller ned i en vandpyt. Mange omtalte den derfor som en mursten eller en rigtig håndværkertelefon, da den kunne klare så meget.

Nutidens smartphones kan ikke holde til nær så meget i dag, og vi ved endnu ikke, om det også er tilfældet for den nye model. For at være på den sikre side, anbefaler vi dog folk til at investere i en god skærmbeskyttelse til Nokia 3310, således at risikoen, for at den går i stykker, mindskes.

Nokia 3310 kommer til at være tilgængelig på det danske marked i slutningen af maj, så der er ikke længe til, at du kan få fingrene i en af disse nostalgiske mobiler.

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!