wordpress stat

Lørdag Oktober 21 2017

Nokia er på banen med en ny model: Nokia 8

07.28.2017 af · Skriv en kommentar 

Der går ikke meget lang tid, før det store finske firma lancerer deres næste smartphone, og denne gang er det ikke hvilken som helst model. Det kommer nemlig til at være den første flagskibs-model overhoved, som bærer skriften Nokia henover sig. Allerede d. 16 august forventes telefonen at blive lanceret, da Nokia har sendt invitationer ud til en begivenhed den samme dag.

Det er her HMD Global, som står bag Nokia, der inviterer på denne eksklusive begivenhed, som finder sted i London kl. 19.30 lokal tid. I invitationen nævnes det, at der under denne sammenkomst vil blive afsløret den næste milepæl for Nokia-telefoner. Det ser derfor ud til, at der er mange helt igennem anderledes og spændende funktioner i vente hos den nye model, Nokia 8.

Indtil videre er der en del rygter omkring telefonen, og de peger alle sammen hen på, at vi har noget stort i vente. Dog er alt dette blot rygter, så vi kan endnu ikke vide os sikre på noget, end ikke dets navn, før den lanceres i midten af den næste måned.

Den forventede Nokia 8

Kilde: meremobil.dk

 

Dette kan du forvente dig af den nye Nokia 8

Indtil videre kender vi til en del af de rygter, som florerer omkring telefonen, og det er bestemt ikke kedelige oplysninger! Den kommer højest sandsynligt til at have en skærm på 5.3 tommer, dvs. 2560 x 1440. Yderligere vil der komme et helt igennem fantastisk dual-kamera med 13 megapixels samt en Carl Zeiss optik. Er du derfor vild med at tage billeder, bør denne mobil stensikkert være en af de modeller, som du bør overveje at investere i.

Der findes intet værre end langsomme smartphones, men det bliver der heldigvis ikke noget af her, hvis rygterne taler sandt. Den skulle nemlig eftersigende også være udstyret med en Qualcomm Snapdragon 835 processor, hvilket vil gøre den utrolig stærk og hurtig, når den samtidig også får 4 GB eller 6 GB RAM. Der vil også være hukommelse nok, da vi kan forvente, at den bliver udstyret med 64 GB. Den vil også have dual-sim, således at der er to simkort pladser. Derudover vil den også have en fingeraftrykslæser på hjem-knappen, således at den hurtigt kan låses op.

Kun få billeder, af hvordan den højest sandsynligt kommer til at se ud, florerer på nettet. Det ser derfor ud til, at vi kan forvente, at den kommer i farverne blå og sølv indtil videre.

Bagsiden af Nokia 8

Kilde: techradar.com

Nokias første flagskibstelefon

Mange kender allerede til det store finske firma i forvejen, da modellerne Nokia 3, 5 og 6 tidligere har fået stor omtale. Derudover var relanceringen af Nokia 3310 også noget, som fik stor opmærksomhed. Dog satser de på at denne nye model skal være deres flagskibstelefon, så det bliver meget spændende at høre, hvad vi ellers får af funktioner. Det vides endnu ikke hvornår den nye smartphone bliver sat til salg, men den bliver dog højest sandsynligt offentliggjort d. 16 august til begivenheden. MyTrendyPhone venter i hvert fald i spænding på denne specielle model.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!