wordpress stat

Mandag August 14 2017

Nu er emoji-forudsigelse tilgængelig i SwiftKey

02.25.2015 af · Skriv en kommentar 

Uanset om du elsker eller hader emojis, må du indrømme at de er blevet meget populære – og SwiftKey tager dem et skridt videre.

 

SwifKey emoji-forudsigelse på iOS

 

 

SwiftKey er et af de bedste og mest populære iOS- og Android-tastaturer, som blev gratis i 2014. For et stykke tid siden overraskede de deres brugere med en ny funktion: Emoji Prediction. I dag skriver vi mere om netop denne funktionen. Hvis du ikke vidste at du kan bruge den, eller hvis du ikke bruger den, er det værd at tjekke den ud!

 

SwiftKey, tastatur med emoji-forudsigelse på 35 sprog!

 

SwiftKey emoji-forudsigelse

 

Indtil videre understøtter den smarte funktion 35 sprog – inklusive Norsk, Dansk og Svensk.

 

Men hvad er Emoji Prediction egentlig? SwiftKey er i stand til at give dig forslag når du skriver, og til at “forudse” hvad du vil skrive. Selve firmaet har illustreret dette med pizza. Hvis du skriver “Jeg spiser pi” kan appen foreslå dig “pizza” – baseret på en ordbog, og det du tidligere har skrevet osv. Men i øjeblikket kan appen også foreslå pizza-emojien. Jo mere du skriver om pizza, desto større chance er der for at disse forslag dukker op – både når det gælder ord og emoji. Og det gælder naturligvis for alle ord og eksisterende emojis, ikke kun for pizza.

 

 
 

Har du allerede brugt denne funktion? Fortæl hvad du synes om den i kommentarrubrikken!

 
 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!