wordpress stat

Mandag August 14 2017

Nu kan du bestille Galaxy Note 4 uden abonnement!

10.27.2014 af · Skriv en kommentar 

I begyndelsen af september præsenterede verdens største mobilproducent sin nye stærke phablet, Galaxy Note 4. Og nu bliver den tilgængelig i Danmark.

 

Samsung Galaxy Note 4

 

Samsung Galaxy Note 4 er sikkert en af de mest avancerede smartphones på dagens marked, og hvis du er glad for sådanne phablets, er det godt at vide at du kan bestille Galaxy Note 4 uden abonnement i vores butik. Det store flagskib måler 153,5 x 78,6 x 8,5 mm og har 3 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 805-chip og 32 GB intern hukommelse, et 16 MP hoved- og et 3,7 MP frontkamera. Her kan du finde ud af mere om Galaxy Note 4, samt mere om Galaxy Note Edge. Og husk at se på den officielle promovideo her:

 

Både Galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge kommer til Danmark

 

Selv om de fleste forventede at Samsung Galaxy Note Edge kun ville blive tilgængelig på det asiatiske marked, og at kun Note 4 ville blive tilgængelig globalt, bliver begge de nyeste Note-modeller tilgængelige i Europa, og det er en god nyhed for alle brugere, som er glade for Android-phablets. Note Edge vil blive tilgængelig lidt senere, og her kan du finde ud af mere om lanceringen af den buede topmodel i Danmark.

 

P.S. Du kan bestille Samsung Galaxy Note 4, samt andre mobiler fra Samsung uden abonnement på vores sider.

 

 

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!