wordpress stat

Mandag August 28 2017

Nye iPad Air 2 og iPad mini 3 – skuffelse eller revolution?

10.17.2014 af · 2 Comments 

Apples lancering er overstået, og nu har vi også nye Apple-enheder sammen med iPhone 6, iPhone 6 Plus og Apple Watch. Og nu har vi efterfølgere til iPad mini Retina og iPad Air – iPad Air 2 og iPad mini 3. Så lad os se lidt nærmere på hovedtrækkene ved de to tablets.
iPad Air 2 med iPad mini 3

iPad Air 2 med fingeraftrykslæser

Efterfølgeren til iPad Air har Apples Touch ID, som først blev præsenteret med iPhone 5S og med en ny, forbedret 64-bits A8X-processor, som er 40% hurtigere end A7, som sidder i den oprindelige iPad Air-model. Den nye model har også hurtigere grafik. iPad Air 2 er tyndere end forgængeren og skærmen har fået en ny overfladebehandling, som vil give 56% mindre lysreflekser.

iPad mini 3 – ingen store forandringer

Efterfølgeren til iPad mini med Retina-skærm blev ikke ændre meget, og den største nyhed er fingeraftrykslæseren, som adskiller den fra den forrige version. iPad mini 3 har samme skærm og samme A7-processor, som sidder i iPad mini retina. Den nye mini tablet fås i en guldfarve og med op til 128 GB hukommelse.

Det ser ud som om vi må vente lidt mere på at se nogle større nyheder i Apples iPad-familie. iPad Air 2 er jo hurtigere og forbedret, og begge de nye tablets har Touch ID, men der er ikke noget revolutionerende, særligt ikke hos den nye iPad mini. Hvad er dine forventninger til de næste iPad-modeller?

Comments

2 Responses to “Nye iPad Air 2 og iPad mini 3 – skuffelse eller revolution?”
  1. Martin says:

    Er Apple noget til det punkt, hvor de pt ikke kan komme med så meget nyt mere? Jeg blev klart skuffet..

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!