wordpress stat

Mandag November 6 2017

Officielt tilbehør til Galaxy S4

03.20.2013 af · Skriv en kommentar 

Sammen med det nye flagskib, lancerede Samsung sit officielle tilbehør, som repræsenterer alt det en moderne bruger ønsker sig.

Tilbehør for gamere

Galaxy S4 Game Pad

Game Pad til Galaxy S4

Game Pad er et spilletilbehør som vil begejstre gamere. Det bruges som spillekontrol og minder om Xbox-kontrollen med to styrepinde.

Batteri og oplader

Samsung Galaxy S4 batteri og oplader

Batteripakke til Galaxy S4

En ekstra batteripakke er også tilgængelig som officielt Galaxy S4 tilbehør. Det er et stilfuld tilbehør som sikrer at telefonen aldrig løber tør for strøm. Samsung ved hvor vigtigt batteriet er, så på trods af det store 2600 mAh Galaxy S4 batteri, har de forberedt både eksterne batterier og trådløs opladning (Wireless Charging Pad / Cover).

Underholdning og sundhed

Officielt tilbehør til Galaxy S4

S Band, Body Scale og HRM (heart rate monitor)

S Band er et træningstilbehør som fungerer sammen med S-Health app’en. Det er vandtæt og kan bruges til mange ting – til at registrere dine skridt, forbrændte kalorier, måle distancer, osv. Med S Band og Samsung Body Scale (som måler din vægt) får du bedre indsigt i din sundhed. Body Scale sender oplysninger til din Galaxy S4 via Bluetooth og understøtter op til 7 brugere. HRM (heart rate monitor) måler hjerteslaget. Og, til slut, for at tage vare på din sundhed og hjælpe dig med at træne på en behagelig måde, har Samsung sit fantastiske headset, som har to højttalere i hver hovedtelefonudgang og volumenkontrol.

Galaxy S4 beskyttelse

Samsung Galaxy S4 covers og etuier

Galaxy S4 covers og etuier

Og det vigtigste tilbehør er, selvfølgelig, beskyttelsestilbehør, dvs. covers og etuier. Til denne telefon har Samsung flere beskyttelsescovers og tasker og det som tiltrækker sig mest opmærksomhed er definitivt S View Cover, som er et flip etui med et gennemsigtigt vindue, som muliggør brug af telefonen uden at fjerne klappen, som beskytter skærmenn. Gennem dette vindue kan du se opdateringer, indgående opkald samt batteristatus. Protective Cover + er et Galaxy S4 cover som giver overlegen beskyttelse til telefonen. Der er også en lædertaske til Galaxy S4 og et flip cover i forskellige farver, som også kan fås til Galaxy S3.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!