wordpress stat

Fredag November 24 2017

Populær telefon kommer i en ny spændende version: OnePlus 5

05.30.2017 af · Skriv en kommentar 

Telefonen OnePlus 3 er blevet opgraderet og kommer nu i den nye og forbedrede version OnePlus 5 snart. Det er nok ikke mange der kender til telefonen, men det er en af de førende af sin slags, når det kommer til at være den bedste. OnePlus 3 har mange fordele, da den er skabt til at være en high-end telefon, som derfor fremstilles i kun de bedste materialer. Det samme vil gøre sig gældende for den nye model.

Undrer du dig over, hvorledes det kan være, at du intet har hørt om modellen OnePlus 4? Så skyldes dette, at mærket er kinesisk. I Kina betragter man tallet fire som værende et tal, der bringer uheld. Dette skyldes, at det på kinesisk udtales næsten på samme måde som ordet ”død” gør. Du kan derfor også komme ud for, at du i bygninger i Kina ikke vil kunne finde etagen nr. 4.

OnePlus 3T telefon

Kilde: Androidpit.com

Få fantastiske billeder med OnePlus 5

Rygterne siger, at den vil være så heldig at have to dual rear kameraer. De kan sammenlignes lidt med iPhone 7s kameraer. Her vil de to kameraer hjælpes ad med at få den bedst mulige optiske billedstabilisering. Det vil derfor være fantastisk til portrætbilleder, da den vil kunne fokusere på forgrunden og sløre baggrunden. Frontkameraet skulle blive ved med at have den samme opløsning på 16 megapixels, ligesom OnePlus 3T modellen.

Det er derfor bestemt nogle kameraer i verdensklasse, som man kan se frem til med denne telefon i hænderne. Er man derfor vild med at tage billeder, vil dette med garanti være den rette smartphone at vælge.

OnePlus 3T telefon

Kilde: Directd.com.my

Gå på opdagelse i dens mange smarte funktioner

Med denne nye smartphone i hænderne, kan du yderligere se frem til en masse smarte funktioner. Intet er dog sikkert endnu, men efter de rygter og rapporter om den, som er i omløb, er der meget at glæde sig til. Den skulle nemlig eftersigende være udstyret med en 5.5” QuadHD skærm, en Qualcomm Snapdragon 835 chip, 6 GB eller 8GB af RAM og et batteri på 3,600 mAh.

Kort sagt betyder det, at du får en mobil, som har en skærm med en helt fantastisk opløsning. Du kan dermed spille spil og se film i den bedste kvalitet. Yderligere er den super hurtig pga. dens stærke chip og store indhold af RAM. Sidst men ikke mindst kan du være sikker på, at din telefon også holder sig i live i minimum et døgn.

Noget tyder også på, at den vil være til at få fat på i to forskellige udgaver. Vi har nemlig indtil videre hørt, at den både skulle have 6 GB eller 8 GB RAM. Om dette holder stik, må vi finde ud af til dens lancering til sommer.

Den vil yderligere højest sandsynligt være udstyret med Android 7 Nougat, men vil som noget specielt have sine helt egne justerbare muligheder. Således kan du få lov at tilpasse den helt efter din smag.

Den kommer derfor til at minde om den foregående model OnePlus 3T, men vil dog have en del forbedringer.

Har du allerede modellen OnePlus 3T, og tanken om at investere i en ny telefon virker en smule virkelighedsfjernt, men samtidig ønsker du dog en opgradering? Så kan du komme tættere på nogle af den nye model OnePlus 5s mange smarte funktioner ved at investere i noget smart tilbehør til OnePlus 3T. Vi har et stort udvalg, som vil give dens funktioner en opgradering, således at du vil få følelsen af en helt ny telefon.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!