wordpress stat

Lørdag November 4 2017

Parrot Zik design fra Starck: Bluetooth hovedtelefoner med NFC, ANC og Touchkontrol

06.26.2013 af · Skriv en kommentar 

Samarbejdet mellem Parrot og den velkendte designer Starck resulterede i en af de mest innovative hovedtelefoner i de senere år. Det innovative design er bare en af de funktioner, der kendetegner Parrot Zik; disse hovedtelefoner har også: Bluetooth, touchkontrol, app til iOS og Android, NFC, Aktiv Støjreduktion.
Trådløst headset fra Parrot og Starck
Opladning via micro USB kabel / USB som du kan tilslutte til en computer eller til elstikket, og det tager ca. 30/40 minutter alt efter hvor meget strøm, der er tilbage. Lithium-ion batteriet på 800 mAh siges at holde 24 timer på standby og 6 timer med afspilning af musik.

Parrot Audio Suite app fås som gratis download til iOS (fås også til Android). Denne app gør at du kan se batteriniveauet, opdatere firmware til hovedtelefonerne og indstille effekter og lyd.
Zik Bluetooth headset
Et andet væsentligt aspekt ved disse  hovedtelefoner er den førnævnte ANC eller aktiv støjreduktion. Touchkontrollen er også noget vi aldrig har mødt før på et Bluetooth headset. En enkel bevægelse op eller ned kan ændre volumen, mens en bevægelse frem eller tilbage styrer playback. Den reagerer hurtigt og præcist.

Vi har ikke fokuseret så meget på designet af Parrot Zik hovedtelefonerne men vi tror at billederne taler for sig selv. Starck’s arbejde er exceptionelt og gør disse hovedtelefoner unikke, både med den moderne æstetik og elegance samt materialernes kvalitet. Metal og læder er perfekt kombineret, hvilket giver prestige og elegance. Den eneste ulempe ved de flotte materialer og al teknologien er, at hovedtelefonerne er ganske tunge (mere end 300 g).

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!