wordpress stat

Mandag August 14 2017

Pure Contour iPod, iPhone 4 og iPhone 4S dock

03.22.2012 af · Skriv en kommentar 

Hvis du lagrer din musik på en iPhone eller iPod, og lytter til internetradio, er PURE Contour et af de bedste højttalersystemer som du kan bruge som dock til iPhone 4 og iPhone 4S.

Dette system gør at en iPod, iPhone 4S dock eller iPhone 4 dock kan spille musik på enheden og samtidig med at den oplader iPod, iPhone 4S eller iPhone 4 batteriet, og du kan lytte til internet-radio, FM-radio og afspille audio over internettet. Alt dette får du i en attraktiv kompakt pakke.

Pure Contour dock til iPhone og iPod

PURE Contour dock har fået sit navn fra sin kuppelform. Designet gør at den passer ind i næsten alle omgivelser, fra stuer til kontorer eller køkkener.

En teleskop antenne til den indbyggede FM-radioen er på bagsiden af enheden, sammen med et panel af kontakter som inkluderer strøm, Aux in, 3,5 mm hovedtelefonkontakt, kompositvideo, komponentvideo / S-Video og Mini USB til software opdateringer, og en valgfri Ethernet Adapter.

Contour fungerer godt som et iPhone / iPod højttalersystem. Lydkvaliteten i højttalerne er imponerende, og de har god bas, klar diskant og klare mellemtoner.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!