wordpress stat

Onsdag Oktober 18 2017

Der er en ny Samsung-telefon på vej, og vi glæder os!

08.01.2017 af · Skriv en kommentar 

Efterhånden er der mange lanceringer af nye telefoner inden længe, og det er der også på Samsungs front. Vi kan derfor snart se frem til en ny spændende smartphone fra deres side af, der eftersigende vil blive lanceret d. 23. august. Samsung er en af de helt store mærker inden for branchen og er en af de populæreste mærker, når det kommer til Android-telefoner. Af den grund kan vi højest sandsynligt forvente os store ting fra deres side af, hvilket vi hos MyTrendyPhone glæder os meget til.

Der er allerede en del information om den nye model, som florerer på nettet. Vi sørger derfor for, at I får alle informationerne om den nye mobil at vide. Således kan I også gøre op med jer selv, om I snart skal være indehaver af den smarte telefon.

Den tidligere model Samsung Galaxy Note 7 var ikke en stor succes, eftersom den var blevet udstyret med et batteri med fejl på. Dog gør det store firma et comeback med deres nye model Galaxy Note 8, hvilket vi ser meget frem til.

Samsungs logo

Kilde: Samsung.com

Dette kan vi forvente os af den nye smartphones design

Denne gang kan vi regne med en stor skærm og den medfølgende S Pen, ligesom alle de foregående Note-modeller, og det vil forblive Samsungs high-end telefon. Som sagt vil telefonen blive offentliggjort d. 23 august, men det er endnu ikke sikkert, hvornår den vil blive sat til salg.

Glæd jer! For den skulle eftersigende være udstyret med en skærm, der er helt fantastisk, og som kommer til at være dets kendetegn. Skærmen er på enten 6.4 tommer eller 6.2 tommer, har en 4K Pixel-sense opløsning og et ”Infinity Display”. Det betyder, at den vil være den første telefon med en pixel-sense 4K skærm, hvilket er vigtigt, hvis du ønsker en god skærmoplevelse på denne store skærm.

Nogle rygter lyder også på, at den kommer til at være den første Samsung mobil med en sammenfoldelig skærm, hvilket lyder usandsynligt, men sjovt. Der er været mange rygter omkring dette, eftersom de har patent på dette, men måske det først bliver næste år, vi ser det.

Designet vil højest sandsynligt have et kurvet glas både foran og bagtil og næsten ingen ramme, hvilket giver den det velkendte Infinity-look, som også ses på nogle af deres andre telefoner. Kameraet kommer til at stikke lidt ud med en lille bule. Derudover regner vi med at den kommer i farverne dyb blindbygget s pen vil komme med en højtaler en smule påpasselige med batteriet denne gang, eftersom den tidligere model eksplodereå, sort og orkide grå.

Samsung Galaxy Note 8

Kilde: theverge.com

Så stærk, kommer den til at være

Kameraet vil have en dual-lens, 3x optisk zoom og telefoto og brede linser, hvilket betyder at det er et forholdsvis avanceret kamera, vi kommer til at se.

Mobilen vil også være yderst stærk, da den nok kommer til at være udstyret med en 3GHz+ octa-core processor, Android Nougat og kommer muligvis også til at have 6GB RAM. Det er derfor en utrolig kraftig telefon, som kan rumme meget, da den nok kommer til at fås med enten 64 GB og/eller 128 GB.

Strøm kommer heller ikke til at være noget, som man kommer til at mangle med denne i hænderne. Den vil nemlig højest sandsynligt få et batteri med 3,300 mAh. Samsung vil dog højest sandsynligt være en smule påpasselige med batteriet denne gang, eftersom den tidligere model eksploderede grundet batteriet.

Sidst men ikke mindst rygtes det, at dens stylus pen vil komme med en indbygget højtaler, men grunden til dette er endnu uvist. Derudover skulle den eftersigende have en fingeraftryksscanner indbygget i skærmen, hvilket vi glæder os til at se. Som noget andet, vil den også have en iris scanner, hvilket giver den en ny og unik måde at låse den op på.

Der er derfor en masse spændende funktioner i vente, som I godt kan glæde jer til!

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!