wordpress stat

Lørdag November 4 2017

Samsung viser (tilfældigt) Galaxy S7 Edge før dens præsentation

02.19.2016 af · Skriv en kommentar 

Forestil dig at du er et stort verdensberømt firma, som er på vej at lancere et nyt banebrydende produkt. Ja, det må være lidt svært at holde alle informationer om produktet hemmelige, da vi lever i det 21. århundrede og i internetæraen, men vi kunne da prøve, ikke? Det synes Samsung ikke, for firmaet har offentliggjort en kort film om den nye kommende Samsung Galaxy S7 Edge en uge før præsentationen. Lad os tjekke hvad det drejer sig om.

Bliver Samsung Galaxy S7 Edge vandtæt og får den trådløs opladning?

Filmen viser den indonesiske bueskytte Dellie Threesyadinda, som bruger en ukendt Samsung-mobil mens hun øver, jogger og træner, og selvom hele filmen er på indonesisk, kan vi godt se nogle nye specifikationer der bliver præsenteret sammen med telefonen. For eksempel kan vi se at telefonen overlever et kraftigt regnvejr uden problemer, og det betyder at telefonen bliver vandtæt, men det er ikke beskrevet sådan i teksten, der står under filmen: “Dette produkt er ikke vandtæt, og derfor må den ikke blive udsat for vand/væske”. Vi må indrømme at det forvirrede Samsung-fans jorden rundt, og derfor tror de at det er måske den nye Galaxy S7 Edge. Den anden ting vi kan se på filmen er at telefonen oplader trådløst – og derfor tror vi at den understøtter trådløs opladning. Kan det være at Samsung vil lancere en helt ny model, selvom telefonen fra filmen ligner Galaxy 6 Edge og S6 Edge Plus meget? Vi har hørt at Galaxy 7 ligner de to modeller, og ikke få et andet design. Men hvis du sammenligner modellerne fra billedet herunder, så kan du også se at der er forskelle, og derfor er vi alle sammen lidt forvirret!

Den nye Samsung model

Da filmen slutter med en situation hvor Threesyadinda vinder en guldmedalje på et stadion, og hendes mor på tribunerne tager et billede af hende, antager vi at telefonen får et fantastisk hovedkamera.

Vi finder ud af mere på Mobile World Congress d. 21. februar, hvor Samsung planlægger at præsentere Galaxy S7 og S7 Edge modeller.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!