wordpress stat

Fredag August 11 2017

Samsung Galaxy S8: Det seneste skud på stammen

03.31.2017 af · Skriv en kommentar 

Lanceringen af Samsung Galaxy S8 har længe været et stort samtaleemne, og nu kom dagen endelig. Det seneste skud på stammen blev bekendtgjort onsdag d. 29.3.2017 i New York, hvor der blev offentliggjort flere spændende informationer. Det virker til, at der er blevet tænkt meget over den nye model og dens funktioner på grund af den tidligere katastrofe med Note 7 batterierne. Denne model vil både kunne anskaffes i en standard og en plus udgave. Herunder vil begge modeller kunne fås i 5 forskellige farver, dog vil plus modellen have en større skærm, mere lagerplads og et bedre batteri.

Banebrydende funktioner

Den nye Galaxy S8 har et unikt design og fås i flere farver, herunder blå, grå, sort, guld og sølv. Den fysiske hjemme knap er forsvundet på denne model, og fingeraftryksscanneren er flyttet om på bagsiden af telefonen. Ydermere har standard modellen en kapacitet på 3.000 mAh, en skærmstørrelse på 5.8″ og en lagerplads på 64GB, hvorimod plus modellen har en kapacitet på 3500 mAh, en skærmstørrelse på 6.2″ og en lagerplads på 128GB.
Begge modeller er dog udstyret med en iris scanner og har Android 7.0 Nougat som styresystem.

Galaxy S8 i grå farve

Kilde: news.samsung.com

Galaxy S8 har en fremragende super AMOLED skærm, med en opløsning på 2960×1440 pixels og et skærmformat på 18:9. Plus modellen har en større skærm, men præcis samme opløsning som standard modellen. S8 smartphonen giver dig mulighed for at tage perfekte billeder med dens 12 megapixel kamera og 8 megapixel front kamera. Front kameraet har fået en bedre autofokus funktion, som vil forenkle dine videoopkald og selfies.

Samsung Galaxy S8 i 3 farver

Kilde: Sammobile.com

Samsung har skabt sin helt egen chip, Exynos 8895 processoren, som vil være en speciel funktion hos denne model. Denne processor vil bruges i de europæiske versioner, hvorimod andre markeder vil bruge Snapdragon 835. S8 modellen er ydermere vandtæt og har en IP68-certificering hvilket betyder, at du kan bruge den i 1,5 meters dybde i op til 30 minutter. Derudover er den beskyttet mod snavs, støv og sand uden brug af et beskyttende tilbehør.

Gennemsigtig Samsung Galaxy S8+

Kilde: samsung.com

Smart Galaxy S8 DeX dock

Udover lanceringen af den elegante smartphone, har der også været talt om innovativt tilbehør til Galaxy S8. Denne “DeX dockstation” har været et yderst interessant samtaleemne, da den gør det muligt at tilkoble telefonen med en ekstern mus, skærm og tastatur, og derved bruge den som en slags stationær computer. Dette produkt har to USB porte, egen køler og vil kunne oplade din telefon trådløst.

Udover det allerede nævnte tilbehør, forventes der også et eksternt batteri på 5100 mAh, en foldbar trådløs oplader m.m.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!