wordpress stat

Mandag August 14 2017

Samsung præsenterede 2 nye flagskibe – Galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge

09.04.2014 af · Skriv en kommentar 

Samsung Electronics Co Ltd, verdens største mobilproducent, har endelig præsenteret Galaxy Note 4 og en revolutionerende mobil, Galaxy Note Edge.

 

Samsung lancerede Galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge

Galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge (til højre)

Da Samsung lancerede den første Note-mobil, forandrede de markedet, og det er blevet almindeligt at producere mobiler med større skærme. I dag har næsten alle flagskibe skærme på over 5 tommer, og det er blevet standard. Den første Note-mobil blev lanceret i 2011, og tre år senere, lancerede Samsung to nye Note-topmodeller samtidig! 
 

Samsung Galaxy Note 4 – Den stærke arvtager til Note 3

 

Samsung Galaxy Note 4

 

Galaxy Note 4 har en stor, SuperAmoled-skærm på 5,7 tommer og en strålende pixeltæthed på omtrent 515 dpi. Mobilen måler 153,5 x 78,6 x 8,5 mm og vejer 176 gram og har en S Pen stylus og fingeraftrykslæser. Galaxy Note 4 har 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse og Qualcom Snapdragon 805-chip. Der har derudover været flere forbedringer når det gælder kameraerne, så Samsungs nyeste phablet har et 16 MP hovedkamera med LED-blitz og praktiske funktioner som ansigts- og smilegenkendelse, Dual Shot og HDR, samt et 3,7 MP frontkamera.

Galaxy Note 4 kører Android 4.4.4 (KitKat), og den kan, blandt andet, genkende håndskrift til at udføre forskellige kommandoer. Da den er så tynd, er det ikke vanskeligt at bruge den dagligt, og det er let altid at have den med, til trods for den store skærm.

 

Samsung Galaxy Note Edge – Et revolutionerende flagskib med en enestående skærm

 

 

Samsung Galaxy Note Edge

Galaxy Note Edge ligner Galaxy Note 4, men den benytter sig af den buede skærm, som er noget nyt på markedet, da den bruges på en ny og smart måde, takket være “Curved Edge screen”-teknologien. Alligevel har mange forventet at Samsung vil lancere en sådan mobil på grund af flere rygter og lækager. Galaxy Note Edge måler 151,3 x 82,4 x 8,3 mm og vejer 174 gram, hvilket betyder at den er lidt mindre og 2 gram lettere end Galaxy Note 4. Som Galaxy Note 4, har Galaxy Note Edge en figneraftrykslæser og Samsungs kendte S Pen stylus. Skærmen er ikke “kun” buet, selv om det er den største forskel på de to topmodeller, men den har derudover en lidt højere pixeltæthed (omtrent 524 dpi).

 

Begge modeller har samme hoved- og frontkamera (16 MP hovedkamera; 3,5 MP frontkamera), samme chip og 3 GB RAM. Galaxy Note 4 har en intern hukommelse på enten 32 eller 64 GB alt efter modellen.

 

Den eneste skuffelse når det gælder Galaxy Note Edge er, at alt peger på at topmodellen ikke vil blive tilgængelig i Skandinavien, fordi Samsung planlægger at sælge den i udvalgte lande.

 

Hvad synes du om de to mobiler?


 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!