wordpress stat

Fredag November 24 2017

Slik eller ballade? Hos MyTrendyPhone finder du de bedste godter denne halloween!

10.31.2015 af · Skriv en kommentar 

Følg med, følg med, alle hekse, vampyrer, gobliner og trolde: Vi har en skræmmende overraskelse til jer! Læs videre, læs videre, lille monster, så skal du høre mere om den spændende nyhed vi har kogt sammen i vores heksegryde hele natten. Konsistensen begynder at blive til en rigtig god, tyk og flot halloweensovs med et chokerende indhold. Gryden står på bordet – halloween-måltidet er serveret, og festen kan bare begynde! Fortsæt med at læse! Slik eller ballade!

Mystiske halloween-rabatter hos MTP

Halloween-tilbud

Datoen er 31. oktober, og stemningen er i top! Hvorfor? Jo, alle favorit-gadgets og tilbehør har nu hylende, gode rabatter på 15%. Kast dig på kosteskaftet og flyv afsted til vores netbutik, vælg et produkt fra vort store sortiment, indtast koden HW15 og abrakadabra! – du har lige sparet 15%!
Monstrene under sengen beder os om at minde dig om, at dette uhyggeligt, gode tilbud kun gælder produkter, som koster under 1000 kr og som ikke allerede er nedsat. Hold også øje med tiden – tilbuddet varer 24 timer og udløber når klokken er slået 12, natten til d. 1. november. Put en gremlin i tanken, puds kosteskaftet, og vær klar før midnat – vi venter på dig.

Specialtilbuddene står i kø – hele vejen fra halloween til jul!

Vi har flere gode nyheder: Halloween er faktisk kun begyndelsen! Efteråret er tungt og sort, men gode MyTrendyPhone-tilbud sætter farve på tilværelsen. Så det gælder bare om at sørge for at følge med for at få vores ret fantastiske efterårs- og helligdagstilbud.
Vi foreslår at du:
a) følger med os på Twitter og Facebook.
b) abonnerer på nyhedsbrevet. Alle gode tilbud kommer direkte i indboksen, når de er klar – lettere bliver det ikke.
c) holder øje med efterårstilbudsiden i vores netbutik. Den bliver regelmæssigt opdateret, og får stadig nye, interessante produkter.
Det var alt, vor kære små monstre! Held og lykke med jagten på slik. Vi håber at se jer indenfor vores virtuelle butiksvægge, og ønsker jer selvfølgelig også velkommen i vores butikker i København og Hillerød. Godterne ligger klar til jer!

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!