wordpress stat

Søndag August 27 2017

Spice din snapchat op med de mange skjulte funktioner

06.07.2017 af · Skriv en kommentar 

Hvis du, som en af de mange mennesker i verden, har fået hentet appen Snapchat ned på din smartphone, kender du nok til dens smarte funktion. Du tager kort fortalt et billede, som du kan sætte en lille tekst henover, for derefter at sende det til dine kontakter på appen. Det er en smart og sjovt måde at holde kontakten med dine venner, da du kan sende dem små personlige billeder eller videoer. Du kan dog også vælge at lægge dit billede eller videoklip på ”MyStory”. Gør du dette, vil alle dine venner kunne se det, ligesom du også kan se, hvis de har gjort det samme. Det er en oplagt mulighed for at vise sine venner, hvad man laver, og se hvad de laver.

Der findes dog mange sjove og skjulte funktioner, som vil få dig til at kunne lave endnu sjovere snaps. Opdag hvordan dine snaps bliver flottere, mere spændende og vildere, når du bruger disse funktioner. Vi fortæller alt om de mange funktioner, som kan gøre dine videoklip og billeder endnu mere kreative, så dine venner vil undre dig over alle de vilde snaps, som du sender dem.

Snapchat logo

Kilde: news.softpedia.com/

Gå på opdagelse i funktionerne

Der er efterhånden mange forskellige filtre, klistermærker og andet, som du kan bruge på dine billeder og videoer. Der er dog på det seneste kommet nogle helt nye og smarte til blandt de nyeste opdateringer.

Eksempelvis kan du bruge ”World lenses”, som er et filter, der placerer objekter/klistermærker i dit billede, når du tager billeder med bagkameraet. Derudover kan du nu også sende snaps, som ikke forsvinder efter 10 sekunder. Du kan nemlig vælge at sætte dem på ”infinity”, hvilket lader din snapchat blive afspillet igen og igen.

Du er nok også bekendt med at man kan tegne på sine snaps. Nu kan du også tegne med emojis, når du klikker på blyanten. På denne måde kan du sætte et personligt præg, ved at benytte dig af dine yndlingsemojis.

Hvis du ønsker at benytte dine yndlingsemojis til endnu flere sjove ting, kan du faktisk også selv vælge, hvilke emojis, der skal bruges, ved dine venners navne. Gå ind under indstillinger à Administrer. Herefter kan du vælge, hvilke emojis du vil bruge til dine bedste venner, streaks osv. På den måde kan du helt selv vælge nogle sjove tegn, som vises, blandt dine snapchatkontakter.

Telefon med Snapchat

Kilde: mashable.com/

Glem ikke de sjove geofiltre

Mange tror nok, at Snapchat selv designer geofiltrene, som du kan bruge, når du befinder dig i diverse byer. Det er ikke tilfældet. Faktisk er det private personer, som sender det ind til Snapchat. Derefter kan det, hvis det godkendes, blive sat ud som et filter.

Dette kan bruges til både offentlige events, placeringer og til mere personlige ting så som fødselsdage og bryllupper.

Det er tilmed nemt at lave sit eget, der er blot nogle få krav, som man kan finde på Snapchats hjemmeside. Vil du dog selv designe et på din egen enhed, kan du med fordel bruge en god Stylus pen, som kan præcisere dine streger.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!