wordpress stat

Mandag August 14 2017

Sonoro CuboDock til iPhone og iPod

08.15.2012 af · Skriv en kommentar 

Sonoro, det tyske selskab med audio løsninger i topkvalitet, offentliggør CuboDock – en Bluetooth iPod og iPhone dockingstation med fjernbetjening. Højttalersystemet har 4 drivere, DSP (Digital Sound Processor), veldefineret, dyb bas og gode toner i diskanten.

Sonoro iPhone og iPod dock

Denne iPod højttaler er elegant, minimalistisk og fås i forskellige farvekombinationer: hvid, sort, grøn / hvid og bambus / hvid. Designet til både IOS og Android-brugere, og cuboDock er udstyret med den nyeste Bluetooth-teknologi, så brugerne kan koble den til deres Bluetooth-enheder som bærbare computere, mobiltelefoner og tablet’s.

CuboDock til iPhone og iPod

Fuld lyd, perfekt finish og elegant design er de vigtigste funktioner i en stereo iPod og iPhone 4 eller iPhone 4S dock. CuboDock er optimeret til iPod og iPhone, men er også kompatibel med næsten alle eksterne musikenheder. Den attraktive kombination af retro design med rig lydkvalitet er det rigtige valg for musikelskere. Denne dockingstation fungerer også som en iPod, iPhone 4 og iPhone 4S oplader.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!