wordpress stat

Tirsdag November 21 2017

Top 3 producenter af Samsung Galaxy S4 etuier

07.23.2013 af · Skriv en kommentar 

Mens nogle mener at et mobiletui eller mobilcover ikke er helt nødvendigt, er det ganske logisk at du ønsker at beskytte din dyre og værdifulde Galaxy S4. Det kan være vanskeligt (og dyrt) at tage det rigtige valg, når du køber en smartphone eller etui, og vi har allerede nævnt nogle Galaxy S4 covers og etuier i forskellige prisklasser, forskellige stilarter og med nogle flotte ekstrafunktioner. Denne gang vil vi henlede opmærksomheden på de mest populære producenter af Galaxy S4 tilbehør.

Samsung Galaxy S4 OtterBox covers

S4 beskyttelse

OtterBox covers til Galaxy S4 er både populære og pålidelige, og kendt for sine solide egenskaber. Commuter-serien er lavet af flere lag silikone og polykarbonat, som også dækker portene for at forhindre støv og skidt. Hvert cover er også udstyret med en selvklæbende skærmbeskytter. Otterbox Defender Series covers til Samsung Galaxy S4 er mere robuste og kraftigere end de fleste covers på markedet, modstandsdygtige mod fald og stød. Skærmbeskytteren er indbygget i coveret for at forhindre ridser på skærmen.

Lædertasker til Samsung Galaxy S4 fra Sena

Lædertasker til S4

Sena specialiserer sig i design af højkvalitets mobiltasker. Deres populære og slanke etui til Galaxy S4 kaldes Sena UltraSlim, og er håndlavet af ægte skind med blødt for. Sena Corsa er en anden lædertaske til Galaxy S4 med et dekorativt bånd, inspireret af rallybiler. Sena Magia Wallet åbnes og lukkes let takket være en magnetisk strop og den ydre klap. Interiøret afslører tre lommer til kreditkort, plus en åbning til kameraet. Alle Sena mobiltasker fås i forskellige farver.

Samsung Galaxy S4 covers fra Case-Mate

Samsung cover fra Case-Mate

Et af de mest berømte covers på markedet er Barely There fra Case-Mate. Det ultratynde og lette design er et must for alle smartphone-brugere. Case-Mate covers vikles rundt om smartphonen for at beskytte den, selv når den lægges med skærmen nedad.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!