wordpress stat

Torsdag August 10 2017

Top 3 selfiestænger til det perfekte billede

01.22.2016 af · Skriv en kommentar 

Har du som så mange andre prøvet at tage nogle gode billeder med dit mobilkamera, men det lykkes bare ikke hver gang? Og når du gerne vil tage et familie- eller et gruppefoto med dine venner, er der så bare altid nogen, der får sit hoved beskåret? Eller vil du gerne tage det ideelle fotografi med verdens mest berømte turistattraktioner bag dig? Så kan vi måske hjælpe dig med nogle enkle tips til at få mest muligt ud af dine billeder. I så fald er en selfiestang et “must have” for dig. Tag billeder af livets bedste øjeblikke med en god selfiestang. Her er MyTrendyPhone’s 3 favoritter.

selfie med venner

En selfiestang til din taske

selfie-stang

Du kan vælge en god selfiestang, der er så lille at du kan have den med i din taske. Den kan udvides efter behov til cirka 1 meter når du skal tage et billede, og bagefter kan du lægge den tilbage i tasken og lad den være. Den har også en snor til håndleddet, så du ikke taber den, hvis du er uheldig.

Er du klar til at være trendy?

Ksix-forlængerarm

Man kan også vælge en moderigtig Ksix-selfiestang i forskellige farver – sort, blå, grøn, sort. Denne Selfie WirePod selfiestang, der kan udvides, kan godt være trådløs (via Bluetooth-forbindelse), og du kan også vælge at tilslutte den til din smartphones hovedtelefonport (3,5 mm jackstick).

Vi gemte det bedste til sidst

 

Selfiestang fra Rollei

Sidst, men ikke mindst, på vores liste er Rollei en selfie-forlængerarm med Bluetooth-fjernbetjening. Denne rejsevenlige forlængerarm til kameraet har selvfølgelig en trådløs forbindelse og en udtrækkelig tripod-adapter, hvor du kan tage billeder ved hjælp af Bluetooth-fjernbetjeningen. Modellen er kompatibel både med iOS og Android smartphones.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!