wordpress stat

Lørdag August 12 2017

Top tre høretelefoner og headset til din enhed

06.06.2012 af · Skriv en kommentar 

Moshi Vortex In-Ear Høretelefoner

Moshi Vortex in-ear headset

Moshi høretelefoner har et enkelt, ukomplicerat og elegant ydre. Høretelefonernes kontruktion gør at de passer godt i ørengangene og giver god komfort. Et ultra-let kabel (1,2 m) med integreret mikrofon er tyndt nok til at passe godt i lommen. Det som præger disse Moshi Vortex In-Ear høretelefoner et godt mellemregister, rene toner og veldefineret bas. Disse høretelefoner er kompatible med bl.a. iPhone 4S, iPhone 4, Xperia mobiler, de fleste Samsung mobiler og iPad.

Philips CitiScape Downtown headset

CitiScape Downtown headset fra Philips

SHL5605PP/10 CitiScape Downtown headset er en af Philips nyeste modeller. CitiScape Downtown headset fra Philips er diskret udformet uden designmæssige udskejelser. Mellemregisteret er dynamisk og bassen træder godt frem. Du bliver meget tilfreds med lydkvaliteten i dette relativt billige og lækre headset. Du kan vælge headsettet i lila, sort og grå farvevarianter.

NoiseHush NX40 Stereo Headset

NoiseHush headset – NX40

Propperne på NoiseHush NX40 Stereo Headset er ikke overdrevet store, men er lavet for at give stabilitet. De sidder sikkert i ørerne selv ved træning. Hvis du har brug for et stereo headset som sidder ordentligt på løbeturen er NoiseHush et godt og billigt alternativ.

Vælg dit favorit headset eller andet iPhone 4 tilbehør, såsom iPhone 4S tilbehør og udvid dit sortiment. Besøg vores hjemmeside, abboner på nyhedsbrevet og få information om smarte tips og gode tilbud på mobiletuier, Bluetooth headset, hukommelseskort, batterier, batteriopladere, mobiltasker og mobilcovers.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!