wordpress stat

Fredag November 3 2017

Top trends og nyheder fra CES 2015

01.09.2015 af · Skriv en kommentar 

Find ud af mere om de mest interessante produkter, som blev præsenteret under CES 2015!

 

CES 2015 nyheder

CES 2015 begyndte den 6. januar, og i dag er det den sidste dag. Vi har allerede skrevet om rygter og forskellige forventninger, og i dag skriver vi lidt om de største nyheder fra CES.   

 

Samsung: Ingen Galaxy S6, men mange flotte nyheder

Samsung TV og højttalere

Ja, det var bare ønsketænkning – Samsung præsenterede ikke Galaxy S6, og disse rygter viste sig ikke at passe. Men de præsenterede et buet True UHD 88-tommers TV og forbedret Tizen, deres brugerinterface. Brugere skal kunne benytte forskellige apps og underholdningsindhold – Samsungs Milk Music-tjeneste, videospil som Just Dance Now og de vil til og med få adgang til PlayStation Now videospil, uden at de behøver at have en spillekonsol. Derudover præsenterede Samsung nogle interessante højttalere med rigtig god lydkvalitet og en ekstern harddisk som kun vejer 30 gram, og giver dig 1 TB hukommelse.

 

LG præsenterede G Flex 2,
og vil de konkurrere med Galaxy Note Edge?

 

LG G Flex 2

Som vi forventede blev LG G Flex 2 præsenteret under CES 2015. Mobilen har et 13 MP hovedkamera med dual-LED blitz og et 2,1 MP frontkamera, samt Qualcomm Snapdragon MSM8994 810-chip, en buet P-OLED 5,5-tommers skærm med 1080 x 1920 opløsning og et 3000 mAh Li-Po batteri. Mobilen har naturligvis den selvhelbredende teknologi, som er forbedret – nu tager det cirka 10 sekunder for ridser at forsvinde. Den kører Android 5.1 Lollipop og understøtter Fast Charging-funktionen, som gør det muligt at oplade mobilen op til 50% på 40 minutter.

 

LG Display-konceptet

En anden stor nyhed fra LG var LG Display-konceptet, nemlig en mobilskærm som går rundt om begge kanter, lige som skærmen på Galaxy Note Edge går rundt på den ene kant. Kan LG konkurrere med Samsungs? Det må vi se på. LG offentliggjorde i hvert fald at de er klar til masseproduktion.

 

Sony: Verdens tyndeste LCD-TV og SmartWatch 3 Steel

 

Verdens tyndeste LCD TV

 

Sony præsenterede et strålende LCD-TV som kun er 4,9 mm tyk: X90C. Det betyder at det er det tyndeste LCD-TV nogensinde, og det er virkelig avanceret teknologi – tænk blot på hvor svært det erat producere et LCD TV, som er så tyndt, til forskel fra de tynde OLED-TV, som produceres relativt let.

 Sony SmartWatch 3 Steel

De præsenterede også SmartWatch 3 Steel, som i praksis er det samme smartwatch fra i fjor, men lavet i stilfuldt rustfrit stål.

 

P.S. Her kan du tjekke top 3 smartwatches fra CES 2015 :)

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!