wordpress stat

Mandag August 28 2017

Topp 5 smartphones i 2012

01.15.2013 af · Skriv en kommentar 

Her er fem smartphones som kendetegnes ved fantastiske funktioner og du kan virkelig ikke gå galt i byen med nogen af dem.

1. Apple iPhone 5

Ingen overraskelse på tronen. Denne telefon har mange forbedringer i forhold til iPhone 4S, specielt når det gælder software, med iOS 6, som er dobbelt så hurtig som iOS 5. iPhone 5 har Retina-skærm, Lightning-kontakt og EarPods – nye hovedtelefoner med bedre ergonomi.

Apple iPhone 5

iPhone 5

2. Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note 2 fortjener at være på andenpladsen, fordi den presser grænserne mellem smartphones og tablets. Det er en virkelig fantastisk phablet! Den kører på Android 4.1 Jelly Bean, med en quad-core Exynos processor på 1,6 GHz og har 2 GB RAM og en HD Super AMOLED-skærm på 5,5 tommer. Galaxy Note 2 har et innovativt tilbehør – S Pen, som er meget forbedret i forhold til den pen som fulgte med forgængeren.

Samsung Galaxy Note 2

Galaxy Note 2

3. Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy SIII er den bedste Android-smartphone tilgængelig i dag. Formen er flot og afrundet, næsten perfekt ergonomi og specifikationerne er virkelig imponerende – Super AMOLED 4,8” skærm, Exynos 4412 Quad processor Quad-core 1,4 GHz Cortex-A9 og den nyeste version af Android.

Samsung Galaxy S3

Galaxy S3

4. HTC 8X

Efter iOS og Android, har vi Windows Phone på listen. HTC 8X fås i levende farver og en virkelig elegant form. Dens skærm er en 4,3 tommers Super S-LCD2 med en opløsning på 720×1280 pixels. Denne smartphone har Beats Audio og en ekstra forstærker til lydkontakten for at give en bedre lydoplevelse.

HTC Windows Phone 8X

HTC 8X

5. Nokia Lumia 920

Vores anden Windows Phone-smartphone, Nokia Lumia 920, fås også i en række smukke farver, men er tungere end den forrige smartphone. Skærmen ser flot ud og PureMotion + teknologi lader dig styre den selv med handsker på.

Nokia Lumia 920

Lumia 920

Hvis du ejer en af disse telefoner eller planlægger at købe en af dem, så besøg vores netbutik og find alt det du har brug for til din mobil.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!