wordpress stat

Torsdag August 10 2017

En usynlig væske gør din touchskærm uimodtagelig for ridser og skrammer

02.24.2017 af · Skriv en kommentar 

Det er altid en god følelse at få en ny mobiltelefon, men de fleste af os bliver også lidt nervøse. Det ender for det meste med, at vi investerer i en eller anden slags beskyttelse til smartphonen. Denne beskyttelse forlænger enhedens levetid, og mindsker risikoen for at få skader. Der er flere måder hvorpå man kan beskytte sin enhed, men den hyppigste form i øjeblikket er et mobilcover og et traditionelt panserglas. Trods en god beskyttelse er ridser og skrammer næsten uundgåelige, men kan dette produkt sætte en stopper for det problem?

iPhone modstår slag fra hammer

Kilde: gstylemag.com

Nytænkende og måske revolutionerende

Den flydende skærmbeskytter adskiller sig på nogen måder fra det almindelige panserglas. Denne beskyttelsestype er lavet af en gelé, som ved hjælp af den avancerede nanoteknologi skaber et stærkt og tyndt beskyttende lag på skærmen. De fleste mennesker i dag kender ikke til dette spændende produkt, men vil højst sandsynligt få øjnene op efter dette blogindlæg.

Det er svært at tro, men produktet er let at sætte på uden at det tager meget tid. Det er usynligt, og holder de kendte luftbobler helt væk. Beskyttelsen modstår både snavs og støv, og er i de fleste tilfælde også vandafvisende. Det er universalt, hvilket betyder at det kan bruges på tablets, iPods, laptop, TV m.m. Levetiden ligger oftest på cirka 1-2 år, afhængigt af produktet.

Hvordan anvendes den flydende gelé?

Det lyder måske urealistisk, men det kræver ikke mere end 15 minutter at påsætte denne beskyttelsesskærm. Først skal enheden gøres ren, ved hjælp af den medfølgende klud. Efterfølgende skal geléen påføres, som også gøres ved hjælp af en klud. Dernæst skal den stå og tørre i cirka 10 minutter, hvorefter skærmen skal renses med en sidste klud.

Den flydende skærmbeskytter sættes på iPhone skærmen

Kilde: mytrendyphone.dk

Eksperternes favoritter

MyTrendyPhone har et bredt produktsortiment, og stort set alt indenfor mobiltilbehør. Der findes et stort udvalg af skærmbeskyttere i vores webshop, hvor udvalget af traditionelle panserglas er væsentligt større end flydende panserglas på nuværende tidspunkt. Vores mange års erfaring har givet os et stort kendskab, og vi vil derfor i følgende afsnit vise jer et glimt af vores top 3 indenfor flydende skærmbeskyttere.

1. Wipe-On Universal skærmbeskytter med rensesæt fra Shark Proof

Shark Proof mener selv, at de er fremtiden indenfor skærmbeskyttelse. De har udnyttet den avancerede nanoteknologi og skabt dette fantastiske skærmbeskyttende produkt. Produktet sættes på den eksisterende glasoverflade, og giver skærmen en styrke den ikke var i besiddelse af tidligere.

Funktioner:
– Produktet er nemt at montere og efterlader ikke spor af luftbobler
– Giver en beskyttende overflade og modstår ridser, støv og snavs
– Touchfølsomheden forbliver den samme, og det samme gør farver og skarphed
– Beskyttelsen er både vandafvisende og hydrofobisk
– Produktet er universelt og kan bruges til GPS, telefoner, bærbare computere m.m
– Belægningen bør have en levetid på 2 år

Flydende skrærmbeskytter fra Shark Proof

Kilde: mytrendyphone.dk

2. Den flydende skærmbeskytter fra Crystalusion

Crystalusion har udviklet et banebrydende produkt, som giver en enestående beskyttelse. Geléen tilsættes ved hjælp af en klud, og giver en tynd og ultra stærk overflade uden ridser. Den er enkelt at påføre, og kan bruges på flere elektroniske enheder.

Egenskaber:
– Utroligt let at anvende, og beskytter enheden mod bakterier.
– Det hårde lag er yderst let at vedligeholde og rengøre.
– Det beskyttende lag afviser vand, fedtpletter og olie.
– Produktet er miljøvenligt og kompatibelt med flere enheder.

Kilde: Crystalusion 

3. Den universale Liquid Glass skærmbeskytter fra 4smarts

Det anerkendte brand ”4smarts” har udviklet et produkt, som gør det muligt at beskytte elektroniske enheder mod stød, slag, ridser m.m. Produktet skaber en usynlig overflade, og er hårdere en almindelig beskyttelsesfilm med op til 600%.

Egenskaber:
– Den flydende gelé giver en stærk overflade uden luftbobler.
– Holder fedtede fingre væk og beskytter mod olie og vand.
– Den gennemsigtige overflade beskytter mod ridser fra nøgler, negleklippere, mønter m.m.
– Liquid Glass bevarer touchfølsomheden.
– Produktet er universelt og utroligt let at sætte på.

Kilde: mytrendyphone.dk

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!