wordpress stat

Torsdag August 10 2017

Valentinsdagsgaver til både ham og hende hos MyTrendyPhone

02.08.2016 af · Skriv en kommentar 

Tiden er inde til at finde den perfekte gave til din kæreste på den såkaldte de elskendes dag! Vi ved det godt at helligdagen fejres d. 14 februar, og at det er det bedste tidspunkt at vise dig fra din romantiske side over for din elskede. Udover blomster, chokolade, romantiske sange eller andre former for romantik, kan du måske vise din udvalgte hvor innovativ du er. Da valentinsdag er lige om hjørnet vil vi gerne hjælpe dig med at vælge den bedste gave og overraske din kæreste. MyTrendyPhone har forberedt mange forskellige overraskelser til den person du virkelig godt kan lide eller elsker.

Vi har lavet to nye kategorier specielt til denne dag – til ham og til hende –  hvor du kan vælge, hvem du skal købe en gave til, og finde noget i vores store udvalg af interessante gaveideer. Den bedste ved tilbuddet er, at alle priser fra kategorierne er reduceret! Det betyder at du kan være innovativ på valentinsdag, og spare penge samtidigt. Du skal bare gå til vores hjemmeside og trykke på banneret nedenfor :

den ideelle gave til nedsat pris

Kan du ikke lide noget fra vores kategorier, så stress ikke, for du også kan vælge en anden vare fra vores hjmmeside og bruge koden VD15 og få 15% rabat på det valgte produkt!

rabatkode til valentinsdag

Tilbuddet gælder fra den 8. februar til den 14. februar 2016.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!