wordpress stat

Lørdag November 4 2017

Virtual Reality: 3 banebrydende apps til din iPhone

04.11.2017 af · Skriv en kommentar 

VR headsettet tog verden med storm efter HTC og Samsung valgte at lancere deres helst egne gadgets, nemlig HTC Vive og Gear VR. Disse multimedia gadgets primære formål var at kaste os som forbrugere ind i en fantastisk verden af virtual reality. De to fantastiske produkter fik flere Apple brugere til at undre sig over hvorfor Apple endnu ikke havde lanceret deres eget VR headset. Umiddelbart er svaret på dette spørgsmål, at Apple på nuværende tidspunkt ikke har planer om at lancere tilsvarende produkter.

Ser gennem et par VR briller

Kilde: youtube.com

Det har dog ikke nogen betydning for iPhone brugeren, da det blot kræver at man anskaffer et af de ovenfor nævnte VR briller og et par apps. På MyTrendyPhone finder du både løsninger fra Samsung, HTC og et hav af andre udbydere, og i dette blogindlæg giver vi dig nogle forslag til hvilke apps vi mener du bør anvende. Før du udvælger dit VR headset, anbefaler vi at du undersøger om det er kompatibelt med din iPhone og hvorvidt prisen passer dit budget. Efterfølgende er du klar til at besøge din app Store og downloade en eller flere iPhone VR apps til din smartphone. Vi har udvalgt 3 apps som vi mener du ikke skal undvære.

NYT VR – Kan hentes gratis

Denne vidunderlige app tager dig med til en verden af historier, og sætter dig i centrum af New York Times fantastiske historier. Gennem virtual reality kan du opleve hvordan det føles at klatre på toppen af World Trade Center, tage en afslappende tur til Californiens kyst, opleve Pluto samt meget andet. Der er så mange fantastiske og betagende historier, så du får ved svært at tage dit headset af.

Empirestate Building en mørk sommeraften

Kilde: worlds-finance-conference.com

YouTube – Kan hentes gratis

Så bliver det ikke mere enkelt, da du formentlig allerede har YouTube installeret på din iPhone. Hvis det ikke er tilfældet kan denne app hentes gratis i App Store på ingen tid. I den vil du kunne finde mange 360 graders og virtual reality videoer, som vil give dig mulighed for at udforske verden omkring dig. Du kan eksempelvis klikke ind på den officielle 360 kanal, og starte dit eventyr her. Du vil bl.a. opleve hvordan det føles at lande et fly, dykke i havet eller hænge ud med gorillaer.

 

Relax VR – Kan hentes for 16 kr.

Efter en lang og stresset dag kan man godt længes efter en flot sandstrand med krystalklart vand og skinnende sol. Men det kræver ikke andet end at du blot starter Ralax VR på din iPhone og nyder de afslappende omgivelser. Denne applikation får som navnet også antyder, dig til at slappe af. Det kan være på smukke strande, hvor du ved hjælp af afslappende musik nyder en skyfri himmel. Det er den perfekte aktivitet om aftenen, når børnene er lagt i seng, når du lige er kommet hjem fra arbejde m.m. Med denne fantastiske app kan du tage på ferie i dit eget hjem uanset hvornår du har brug for det.

Utroligt flot strand

Kilde: youtube.com

Har I nogle favorit VR apps? Hvilke app bruger I mest på jeres iPhone?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!