wordpress stat

Mandag August 14 2017

Xperia Z2 covers: Top beskyttelse til topmodellen

08.27.2014 af · Skriv en kommentar 

En af de mest populære smartphones på vore sider er Sony Xperia Z2, så vi vil gerne skrive lidt om de bedste covers til den stærke topmodel. 

Cover til Xperia z2

#3 Xperia Z2 Kickstand Combo cover

 

Xperia Z2 Combo covers med kickstativ

 

Selv om Kickstand Combo coveret til Xperia Z2 er på tredjepladsen, er det et fantastisk godt cover.
Fordelen ved dette cover er, at det har et praktisk kick-stativ som er godt til mediavisning, og det består af et stødabsorberende silikonelag på indersiden og et udvendigt cover lavet i hårdt plastik. Ulempen er at coveret er lidt tungere og mere robust end de covers, som en mange foretrækker. Derfor er dette cover på tredjepladsen, men du kan læse mere om coveret eller bestille det her hvis du kan lide sådanne covers.

#2 Case-Mate Barely There cover til Xperia Z2

 

Case-Mate Barely There til Xepria Z2

 

 
Barely There covers fra Case-Mate er kendt for minimalistisk design og god kvalitet. Dette cover er lavet for at beskytte din Xperia Z2 på en så diskret måde, at du kan glemme at det er på! Her kan du bestille et Barely There cover og/eller læse mere om det.

#1 QuickSand Slim cover til Xperia Z2

Xperia Z2 Quicskand Slim cover

Dagens vinder er et QuickSand Slim cover til Xperia Z2! QuickSand Slim er et stærkt og stilfuldt cover, der beskytter din Xperia Z2 sikkert, og giver dig et godt greb, takket være den praktiske overflade. Derudover sidder coveret tæt og lægger minimalt med vægt til din Xperia, og derfor er netop dette cover på førstepladsen.

 

Måske kunne hver af de covers vi har skrevet om være på førstepladsen, men vi måtte kun vælge et af dem…  Hvilket af de tre foretrækker du?

P.S. Her finder du vores tilbud på Sony Xperia Z2 coversVi har virkelig mange mobilcovers, så du finder sikkert et perfekt cover til dig på vore sider :) Der finder du blandt andet et originalt Sony Xperia Z2 cover og holder SCR10 ;)

 

Bonus: Hvordan vælger du et godt cover til din mobil?

 

Et godt mobilcover bør være både stærkt og stilfuldt, så det både beskytter og pynter op på din mobil! Smag og behag er jo forskellig, og derfor har vi et bredt udvalg af sikre covers – selv om de fås i flere forskellige varianter og ser forskellige ud, giver de altid god beskyttelse. Og det er noget som brugerne sætter pris på.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!