Hjem Om os

Om os

Om bloggen

Velkommen til den officielle blog for MyTrendyPhone.dk. Her kan du læse både praktiske og sjove indlæg som dækker alle emner om teknologi, mobiltelefoner, tablets, men du kan også følge nyhederne fra vores netbutik, informere dig om de nyeste konkurrencer og læse nyttige tips og tricks som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din smartphone eller tablet.

Vi sætter stor pris på vore læseres mening og vores hovedmotiv er at samtalen går begge veje – så tøv ikke med at dele din mening med os i kommentarfeltet eller spørge os om alt det du ønsker at få at vide. Vi glæder os til at høre fra dig! 🙂

Lidt om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone Danmark er en netbutik som sælger al slags tilbehør til mobiltelefoner, tablets, digitalkameraer, bærbare PC’er, osv.
Hos os kan du finde produkter af højeste kvalitet – fra covers og tasker til forskellige slags batterier, både eksterne, strømbanks eller originale batterier, samt alt som man har brug for til reparationer – reservedele og værktøj. Vi har også et flot udvalg af Bluetooth-tilbehør og hukommelseskort. Udover tilbehør, tilbyder vi profesionel reparationsservice, smartphones og tablets samt designværktøj til at lave dit eget cover til enkelte mobiler.

Pick-up point og Walk-in reparationer i København og Hillerød

 

Du kan komme ind i vore afdelinger i København og Hillerød og få din mobil eller tablet repareret mens du venter, fordi vi udfører ekspres-reparationer på eget værksted. En reparation tager normalt ikke mere end 30 minutter, men du kan kontakte vores kundeservice på 70 20 69 49 eller kundeservice@mytrendyphone.dk for at bestille et tidspunkt til reparationen og sikre dig, at vi har den reservedel du har brug for i butikken.

Du har mulighed for at afhente de produkter du har købt i vores netbutik og spare portoen. (Du skal bare vælge levering til Pick-up point under bestillingsprocessen, og vente på vores e-mailbesked.)

Derudover kan du handle i vores butikker i København og Hillerød uden at bestille på forhånd, men vi anbefaler at du ringer til os først, og tjekker om varen du ønsker at købe er tilgængelig i butikken, da sortimentet er noget mere begrænset end på nettet.

Lave priser, gode produkter og altid søde mennesker venter på dig!

 

Pick-up point og walk-in reparationer